13 pravila mentalno jakih parova - PRETPRODAJA

U svom prepoznatljivom stilu, Ejmi Morin identifikuje trinaest ključnih grešaka koje parovi prave i predlaže korisne tehnike koje im mogu pomoći.detaljnije

1.399,001.050,00 RSD
ušteda: 349,00 RSD (-25%)
Cene su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

U svojoj najnovijoj knjizi, čuvena autorka i stručnjakinja a mentalnu snagu, Ejmi Morin identifikuje trinaest ključnih grešaka koje parovi prave i predlaže korisne tehnike koje im mogu pomoći.
Svako poglavlje sadrži vežbe, priče ljudi, upitnike i teme za započinjanje razgovora koje mogu pomoći čitaocima da se izbore sa najčešćim problemima koji sprečavaju da se njihove veze razvijaju – od zdrave komunikacije, preko postavljanja granica, do rešavanja konflikata.
U ovom korisnom vodiču možete pročitati i savete renomiranih psihoterapeuta poput Lori Gotlib, Šejna, Birkela, Nedre Glover Tarab i Marijel Buke i pažljivo odabrane primere iz njihove prakse. Pokrivajući širok spektar problema i izazova u vezama, Morin ohrabruje partnere da zajedno prekinu krug destruktivnosti i izgrade jaku vezu punu ljubavi.
 

ISBN: 978-86-82394-33-4

Broj strana: 306

Pismo: Latinica

Povez: Mek

Format: 14 X 20 cm

Godina izdanja: 2024

Prevod: Irina Vujičić

Ilustracije: Dragana Nikolić

Ejmi Morin

Ejmi Morin je terapeutkinja, socijalna radnica, predaje psihologiju na Norvestern univerzitetu i redovno piše za prestižne časopise Forbes i Psihology today. Autorka je tri knjige: 13 pravila mentalno jakih ljudi, 13 pravila mentalno jakih žena i 13 pravila mentalno jakih roditelja.

Njen TED govor, „Tajna kako da postanete mentalno jaki” jedan od najpopularnijih govora svih vremena, sa više od šest miliona pregleda.

Uz ovaj naslov kupljeno je

Od istog autora

Iz istog žanra