Paket za jake žene

Obradujte dragu damu ili sebe knjigama „13 pravila mentalno jakih žena”, „Ženski vodič za asertivnost" i „Asertivna žena", za lepši i srećniji život, pun smisla, samosvesti i samopoštovanja.detaljnije

3.630,002.890,00 RSD
ušteda: 740,00 RSD (-20%)
Cene su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

„13 pravila mentalno jakih žena” Ejmi Morin - Oslanjajući se na naučne dokaze, studije slučaja o sopstvenim pacijentima, čak i na priče o slavnim ljudima, psihoterapeutkinja Ejmi Morin pokazuje kako mentalna snaga može da dođe sa svih strana, bez obzira na karijeru, brak ili porodični život. Ona prožima jednostavne vežbe i praktične savete sa svakodnevnim životom i tako pokazuje da je mentalna snaga dostižna – i neophodna – kako bismo postale jake žene.


„Ženski vodič za asertivnost" Džuli de Azevedo Henks - Iako ova knjiga u naslovu tvrdi da je vodič za asertivnost, zapravo je mnogo više od toga. Cilj joj je da vam pomogne da produbite razumevanje sebe i onoga što vas motiviše. Sagledava kako se odnosite prema drugima – od veza stvorenih dok ste bili dete do vaših sadašnjih veza koje gradite kao odrasla osoba – i razmatra brojne stilove komunikacije s kojima ste se verovatno susreli. Ova knjiga će vas naučiti kako da razvijete emocionalnu svest i dozvolite osećanjima da vas vode, ali ne i da vas preplave.

„Asertivna žena" Stanli Felps i Nensi Ostin - Ovaj izvanredan priručnik za žene prepun je primera iz života, vežbi i saveta za komunikaciju sa saradnicima, ljubavnicima, porodicom, prijateljima i strancima. Ova knjiga raskrinkava prevaziđene mitove i stereotipe o ženama kao previše emocionalnim bićima i daje nam nove alate da se uzdignemo iznad njih.Napisana lako čitljivim, motivacionim stilom, „Asertivna žena” nam pomaže da donesemo prave izbore u komunikaciji i suočimo se sa novim izazovima i promenama u svom životu.

 

Pismo: Latinica

Povez: Mek

Format: 138 X 200 mm

Godina izdanja: 2021

Ilustracije: Dragana Nikolić, Anja Banješević

Stanli Felps i Nensi Ostin

Stanli Felps je bila potpredsednica međunarodne kompanije za razvoj liderstva i upravljanje karijerom i predsednica udruženja Žene u biznisu. Bila je poznata govornica i često se pojavljivala u medijima i govorila o ženama na pozicijama moći i razvoju karijere.

Nensi K. Ostin je koautorka knjige A passion for excellence, jedne od najprodavanijih knjiga o liderstvu u biznisu. Piše za mnoge novine i časopise, uključujući i časopise Working woman, 1099, Inc. magazine. Od 1985. uspešno vodi sopstvenu firmu za
poslovne konsultacije.

Ejmi Morin

Ejmi Morin je terapeutkinja, socijalna radnica, predaje psihologiju na Norvestern univerzitetu i redovno piše za prestižne časopise Forbes i Psihology today. Autorka je tri knjige: 13 pravila mentalno jakih ljudi, 13 pravila mentalno jakih žena i 13 pravila mentalno jakih roditelja.

Njen TED govor, „Tajna kako da postanete mentalno jaki” jedan od najpopularnijih govora svih vremena, sa više od šest miliona pregleda.

Džuli de Azevedo

Dr Džuli de Azevedo Henks iskusni je psihoterapeut i klinički socijalni radnik, autorka knjige The Burnout Cure, blogerka i onlajn influenserka, konsultant i osnivač i direktorka Porodične terapije Vasač.

 • Knjige za srećniji i ispunjeniji život

  Biti srećan izraz je koji se veoma često i, reklo bi se, olako koristi u životu savremenog čoveka. Sreća kao takva postala je glavni životni cilj, bez istinske zapitanosti šta je zapravo ona, na koji način se do nje dolazi i da li je uopšte dostižna. I dok kroz različite metode, savete,
  detaljnije

 • Jedno „ne" može da promeni sve: Džuli de Azavedo Henks

  Koliko puta ste u životu rekli „da” iako ste želeli da kažete „ne”? Ne brinite, niste jedina osoba na svetu koja se našla u ovakvoj situaciji. Međutim, možda je konačno došlo vreme da počnete da odbijate ono što ne želite da uradite. Na taj način unapredićete svoje mentalno zdravlje i povećati ni
  detaljnije

 • Možda znate ko je Ejmi Morin, a znate li ko su: Kara, Šelbi i Dominik i koja od 13 pravila mentalno jakih žena su im pomogla?

  Ejmi Morin je terapeutkinja, socijalna radnica, predaje psihologiju na Norvestern univerzitetu i redovno piše za prestižne časopise Forbes i Psihology today. Ejmi Morin je autorka tri knjige: detaljnije

Uz ovaj naslov kupljeno je

Od istog autora

Iz istog žanra