OSLOBOĐENI BOLA - Otkrijte moć svog tela da prevlada fizički bol

Nakon velikog uspeha „Buđenja tigra”, izdavačka kuća Arete donosi vam još jedno važno delo Pitera Levina, napisano u saradnji sa kliničkom psihologinjom Megi Filips. Dvoje vrhunskih stručnjaka osmislili su program „Oslobođeni bola” kako bi vam omogućili da, pomoću sopstvenog tela, proniknete u psihološke i fizičke razloge bola i naposletku ga ublažite. Knjiga „Oslobođeni bola” sadrži veliki broj praktičnih vežbi i ličnih priča koje ukazuju na resurse vašeg tela koji će vas odvesti do slobode od bola i povećati kvalitet vašeg života.detaljnije

Odlomak 1.290,001.090,00 RSD
ušteda: 200,00 RSD (-16%)
Cene su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

Vrhunski psihološki stručnjaci osmislili su program Oslobođeni bola kako bi vam omogućili da, pomoću sopstvenog tela, proniknete u psihološke i fizičke razloge bola i naposletku ga ublažite.

U ovoj knjizi, dr Piter Levin i dr Megi Filips nude mnoge praktične vežbe i priče iz svog ogromnog kliničkog i životnog iskustva koje ukazuju na resurse vašeg tela koji će vas odvesti do slobode od bola i povećati kvalitet vašeg života.

Najvažnije je to što ćemo vas naučiti kako vaše telo može biti vaš najdragoceniji saveznik u procesu lečenja, a ne neprijatelj koji vas povređuje i nemilosrdno blokira vaš napredak.

Bol nije tu da bi vas unesrećio, bol je tu da bi vas učinio svesnijim bićem! A kada ste svesni, patnja nestaje.

– OŠO

ISBN: 978-86-82394-27-3

Broj strana: 200

Pismo: Latinica

Povez: Mek

Format: 16x24

Godina izdanja: 2024

Prevod: Jelena Nidžović

Piter Levin

PITER LEVIN je tvorac somatskog doživljavanja, inovativnog pristupa lečenju traume. Doktorirao je medicinsku biofziku i psihologiju. Tokom svog višedecenijskog proučavanja stresa i traume, dr Levin je dao doprinos raznim naučnim i popularnim publikacijama.
Prilikom lansiranja spejs-šatla, NASA ga je angažovala kao savetnika za stres.

Uz ovaj naslov kupljeno je

Iz istog žanra