TERAPEUTSKA JOGA ZA OPORAVAK OD TRAUME

Terapeutska joga za oporavak od traume Arijel Švarc je sjajno napisana knjiga. Ohrabriće vas da naučite da razumete svoj nervni sistem i vagus nerv kao nikada do sada. Znanje i saosećanje koje Arijel Švarc ima isijava iz svakog poglavlja knjige. Možete da računate na nju kao na pouzdanog vodiča na svom putu isceljenja. Ova knjiga će vas navesti da dublje zaronite u jogu i shvatite je kao put ka oporavku.detaljnije

Odlomak 1.299,001.090,00 RSD
ušteda: 209,00 RSD (-16%)
Cene su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

Jedna od glavnih karakteristika traume je to što ne možete da birate šta vam se desilo. Preteća iskustva mogu učiniti da se osećate zarobljeno, ugroženo ili bespomoćno. Zato oporavak od traume uključuje i shvatanje da sada imate izbora.

U ovoj knjizi upoznaćete se sa jogijskim putem ka oporavku od traume. Iako mnogi smatraju jogu samo fizičkom praksom, ona je, takođe, i životna filozofija koja treba da vas vodi ka smislenom i svrsishodnom životu. Joga vam omogućava da razvijate osećaj da je moguća nova, bolja budućnost, dok istovremeno prihvatate sebe i svet onakvim kakvi jeste. Ova tenzija između suprotnosti postaje plodno tlo u koje ćete posejati seme promene.

Arijel znalački povezuje svoj dobro razvijeni model terapeutske joge sa polivagalnom teorijom. Koristeći moćne alate joge, ona usmerava svoje učenike na putu ka utelovljenju, koregulaciji, iceljenju i saznanju.

Stiven Pordžes

 

„Arijel Švarc nas poziva u sveti prostor sopstva, saznanja i isceljenja sa autentičnom ubedljivošću onoga ko je i sam bio na tom putovanju.

Sa ljubaznošću i saosećajnom mudrošću ona nas poziva da iskusimo nove mogućnosti za isceljenje kroz unutrašnje povezivanje pomoću moćnih i vrednih alata koji će transformisati vaš odnos sa sopstvenim telom i, na kraju, sa samim sobom.”

 

Dr Kejt Truit, izvršna direktorka Cetra za traumatološko savetovalište

 

 

ISBN: 978-86-82394-29-7

Broj strana: 280

Pismo: Latinica

Povez: Mek

Format: 14 X 20 cm

Godina izdanja: 2024

Prevod: Ana Jovanović

Ilustracije: Olivera Inđić

Uz ovaj naslov kupljeno je

Iz istog žanra