Budin mozak

Knjiga „Budin mozak” oslanja se na najnovija istraživanja i pokazuje kako možemo da stimulišemo i ojačamo svoj mozak da bismo imali ispunjenije odnose, dublji duhovni život i veći osećaj unutrašnje sigurnosti i vrednosti. Naučićete kako da aktivirate moždana stanja smirenosti, radosti i saosećanja umesto brige, tuge i besa. Ova jasna, praktična knjiga puna je alata i veština koji će vam pomoći da otkrijete neiskorišćeni potencijal svog mozga i da ga s vremenom preoblikujete za veće blagostanje i unutrašnji mir.detaljnije

Odlomak 1.210,00999,00 RSD
ušteda: 211,00 RSD (-17%)
Cene su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

„Moderna vremena nas često navode da funkcionišemo na autopilotu, da neprestano obavljamo više zadataka odjednom i da zaokupljamo svoj život digitalnom stimulacijom, prezasićenjem informacijama i rasporedima koji nam opterećuju mozak i preplavljuju život. Pronalaženje vremena da zastanemo usred tog haosa postalo je preka potreba koju malo ko od nas uspeva da zadovolji. Knjiga Budin mozak poziva nas da duboko udahnemo i razmislimo o neurološkim razlozima zašto bi trebalo da usporimo, uravnotežimo svoj mozak i poboljšamo veze s drugima i samim sobom.”

Iz predgovora dr Danijela Sigela

„ Budin mozak ne samo što nam pokazuje delotvorne načine kako da razvijemo istinsku sreću u životu, već i fiziološki objašnjava kako i zašto ti načini deluju.”

Džejms Baraz, pisac knjige Awakening Joy

ISBN: 978-86-82394-37-2

Broj strana: 245

Pismo: Latinica

Povez: Mek

Format: 14 X 20 cm

Godina izdanja: 2024

Uz ovaj naslov kupljeno je

Iz istog žanra