13 pravila mentalno jakih parova

U svom prepoznatljivom stilu, Ejmi Morin identifikuje trinaest ključnih grešaka koje parovi prave i predlaže korisne tehnike koje im mogu pomoći.detaljnije

1.399,001.050,00 RSD
ušteda: 349,00 RSD (-25%)
Cene su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

U svojoj najnovijoj knjizi, čuvena autorka i stručnjakinja a mentalnu snagu, Ejmi Morin identifikuje trinaest ključnih grešaka koje parovi prave i predlaže korisne tehnike koje im mogu pomoći.
Svako poglavlje sadrži vežbe, priče ljudi, upitnike i teme za započinjanje razgovora koje mogu pomoći čitaocima da se izbore sa najčešćim problemima koji sprečavaju da se njihove veze razvijaju – od zdrave komunikacije, preko postavljanja granica, do rešavanja konflikata.
U ovom korisnom vodiču možete pročitati i savete renomiranih psihoterapeuta poput Lori Gotlib, Šejna, Birkela, Nedre Glover Tarab i Marijel Buke i pažljivo odabrane primere iz njihove prakse. Pokrivajući širok spektar problema i izazova u vezama, Morin ohrabruje partnere da zajedno prekinu krug destruktivnosti i izgrade jaku vezu punu ljubavi.
 

ISBN: 978-86-82394-33-4

Broj strana: 306

Pismo: Latinica

Povez: Mek

Format: 14 X 20 cm

Godina izdanja: 2024

Prevod: Irina Vujičić

Ilustracije: Dragana Nikolić

Ejmi Morin

Ejmi Morin je terapeutkinja, socijalna radnica, predaje psihologiju na Norvestern univerzitetu i redovno piše za prestižne časopise Forbes i Psihology today. Autorka je tri knjige: 13 pravila mentalno jakih ljudi, 13 pravila mentalno jakih žena i 13 pravila mentalno jakih roditelja.

Njen TED govor, „Tajna kako da postanete mentalno jaki” jedan od najpopularnijih govora svih vremena, sa više od šest miliona pregleda.

  • 5 moćnih vežbi koje će povećati vašu mentalnu snagu

    detaljnije

Uz ovaj naslov kupljeno je

Od istog autora

Iz istog žanra