Prekinite začarani krug

Knjiga „Prekinite začarani krug” je revolucionarni vodič za lečenje transgeneracijske traume. Spajajući naučna istraživanja sa praktičnim vežbama i pričama iz terapijske prakse, autorka dr Marijel Buke podučava čitaoce kako se trauma prenosi sa jedne generacije na drugu i kako mogu da prekinu začarani krug kroz konkretne terapijske prakse i prenesu snagu umesto bola budućim generacijama. Ove rane su složene i utiču na naš um, telo i duh. Isceljenje zahteva holistički pristup koji do sada nije bio prisutan u oblasti psihologije. Sve do sada.detaljnije

Odlomak 1.290,001.050,00 RSD
ušteda: 240,00 RSD (-19%)
Cene su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

Ova knjiga nastala je iz duboke želje da vidim generacijski pomak u našem pristupu isceljivanju trauma. Znala sam da želim da ljudi iskuse duboko isceljenje čitajući ovu knjigu, ali kada je došlo vreme da napišem reči, nisam mogla da smislim kako da je napišem. Pitala sam svoju sestru, Lejdi: „Kako da napišem celu knjigu koja odražava deceniju terapeutskog rada i generacije priča? Ne znam ni odakle da počnem.” Odgovorila mi je: „Samo napiši knjigu koja je tebi bila potrebna.” Ovo je ta knjiga. To je knjiga koja je meni bila potrebna u mom transgeneracijskom isceljenju. To je knjiga koja odražava kako su se i brojni drugi iscelili. To je knjiga koja je nastala iz alhemijskih lekcija generacijske mudrosti i iz moje terapeutske prakse.

Ova knjiga odražava hrabrost i poverenje mojih klijenata. Odražava mudrost mojih predaka. Prikazuje snagu moje porodice. I otkriva moju ljubav prema isceljivanju ljudskih duša. Prema isceljivanju vaše duše.

Ova knjiga stvorena je za vas, za nas. Za hrabre. Za one koji žele da pristupe hrabrosti i da se iscele.

ISBN: 978-86-82394-39-6

Broj strana: 256

Pismo: Latinica

Povez: Mek

Format: 14 X 20 cm

Godina izdanja: 2024

Prevod: Irina Vujičić

Ilustracije: Ivana Josipović

Dr Marijel Buke

Dr Marijel Buke je psihologinja koja se bavi isceljivanjem traume, profesorka i isceliteljka zvučnim kupkama. Doktorirala je psihološko savetovanje na Univerzitetu Kolumbija, gde se obučavala i kao savetnica za holističko mentalno zdravlje. Njen klinički okvir spaja domorodačke isceljujuće prakse i savremeni terapeutski pristup. Koristi svoje poznavanje holističke nege da integriše holističke prakse, poput meditacije zvučne kupke i rada s disanjem, u terapiju, što je čitavoj generaciji klijenata pomoglo da prodube isceljenje traume.

Potiče iz Dominikanske Republike, a trenutno živi u Nju Džerziju.

Njen rad možete pronaći na drmarielbuque.com i @Dr.MarielBuque.

Iz istog žanra