Paket Motivacija i Kada! - AKCIJA

Paket knjiga Danijela Pinka „Motivacija” i „Kada”. Danijel Pink već u celom svetu stiče status gurua… On je sjajan pisac koji izaziva i provocira.“ Financial Timesdetaljnije

1.584,001.200,00 RSD
ušteda: 384,00 RSD (-24%)
Cene su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

Ako verujete da najlakše motivišemo druge nagradama, kao što su novac i slava, ili pretnjom kazne, po principu štapa i šargarepe ‒ grešite. Danjel H. Pink objašnjava u knjizi "Motivacija” da je tajna visoke produktivnosti i zadovoljstva – na poslu, u školi ili kod kuće–duboka ljudska potreba da usmerimo sopstvene živote, da naučimo da stvaramo nešto novo i da se bolje snađemo u svetu.Istraživanja sadržana u njegovoj provokativnoj i uverljivoj knjizi jasno pokazuju da je unutrašnja motivacija apsolutno neophodna za čoveka.

A danas, u ekonomiji koja se brzo menja, onaje takođe presudnaza profesionalni, lični i organizacijski uspeh bilo koje vrste. Motivacija vrca od velikih ideja ‒ retka knjiga koja će promeniti način na koji razmišljate i transformisati vaš život!

Oslanjajući se na brojna i raznovrsna istraživanja iz psihologije, biologije i ekonomije, Pink u knjizi „Kada” otkriva koji je najbolji način da se živi, radi i uspe.

Kako možemo da iskoristimo skrivene obrasce dana da napravimo idealan raspored? Zašto određene vrste pauza dramatično poboljšavaju rezultate đaka i studenata na testovima? Kako možemo da preokrenemo nesiguran start u novi početak? Zašto treba da izbegavamo da odlazimo u bolnicu popodne? Zašto je sinhronizovano pevanje s drugim ljudima dobro kao oblik vežbe? I koje je idealno vreme da se da otkaz, promeni karijera ili stane na ludi kamen?

Kada

Bestseler Njujork tajmsa; Poslovni bestseler br. 1 Vol strit žurnala; Bestseler Vašington posta

„Prepuna iznenađujućih uvida i praktičnih saveta.” ~Vol strit žurnal

Danijel Pink, autor bestselera Motivacija otkriva naučne tajne dobrog tajminga da bi vam pomogao da ostvarite svoj pun potencijal na poslu, u školi i kod kuće.

„Pinkove ideje valja proširiti po svetu. Zapravo, članovi upravnih odbora trebalo bi da izbace svoje konsultante na sat vremena – i pročitaju Pinkovu knjigu.” Forbes

Ove lekcije valja ponavljati. Kad bi se više kompanija osmelilo da posluša Pinkove savete, toliko bi toga bilo bolje.” Wall Street Journal

Pismo: Latinica

Povez: Mek

Ilustracije: Dragana Nikolić

Danijel H. Pink

Danijel H. Pink autor je šest provokativnih bestselera o poslovanju, radu i ponašanju uključujući i tri bestselera Njujork tajmsa koji su se dugo zadržali na listi. Denove knjige ovojile su brojne nagrade i prevedene su na trideset devet jezika. Njegovi članci o poslovanju i tehnologiji pojavljuju se u mnogim publikacijama, uključujući Njujork tajms, Harvard biznis rivju, Fast kompani, Vajerd i Sandej telegraf. Den je radio analize poslovnih trendova za televizijske mreže CNN, CNBC, ABC, NPR i druge, u Sjedinjenim Državama i inostranstvu. Drži predavanja u kompanijama, udruženjima i na univerzitetima širom sveta o ekonomskoj transformaciji i novom radnom mestu.

  • Tajne savršenog planiranja vremena - odgovor na pitanje KADA?

    Knjiga Kada, višestruko nagrađivanog i prevođenog autora Danijela Pinka je za samo godinu dana od objavljivanja dospela u sam vrh svetskih bestseler lista i tu se zadržala neočekivano dugo. Ovo je prv
    detaljnije

Uz ovaj naslov kupljeno je

Od istog autora

Iz istog žanra