Plašim se!

„Plašim se!” je knjiga za Vas! Ako se plašite svega, „Plašim se!”, autorke Vanje Nikolić je knjiga za vas! Uz nju ćete se plašiti još više i sve će vam izgledati još strašnije. Uz nju vaši strahovi neće prestati i nestati, ali ćete shvatiti kako su oni nastali i steći ćete dovoljno hrabrosti da živite s njima.detaljnije

Odlomak 880,00800,00 RSD
ušteda: 80,00 RSD (-9%)
Cene su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

U vreme puno strahova, pisala si o njima, ali koga još zanimaju strahovi. Zašto baš Plašim se?

Baš zato što živimo u vreme strahova. Nismo svesni odakle i na koje načine nas plaše, a samim tim i blokiraju. Strah je snažno sredstvo manipulacije i koristi se svakodnevno. Na taj način nas sistemi u kojima živimo, radimo, podižemo decu ograničavaju, i nesvesno počinjemo da živimo svoje živote ustrojeni strahom. Sa druge strane, svako od nas nosi one lične i porodične strahove, koji nas sputavaju na tom mikro nivou. Ne znam koga zanimaju strahovi, verujem da nije puno ljudi spremno da se upusti u svoje strahove. Znam da strahovi vrlo lako dovedu do osećanja i stanja paralisanosti, jer sam se sama nekoliko puta našla u toj situaciji. Tada sam umesto da bežim, naučila da se plašim i zato i tako je nastala Plašim se!

Kome preporučuješ knjigu Plašim se?

Svima koji se zapitaju šta to može da piše u ovoj knjizi?! Jer to znači da imaju razlog da je pročitaju, iako ga možda i negiraju i ne prihvataju! Ova knjiga je i za vas koji se plašite nemaštine, neuspeha, promašenosti života, pogrešnih odluka, pogrešnih želja, konkurencije, nadređenog, direktora, profesora, mame i tate, strašnih životinja, ljudi, imanja dece, nemanja dece, starosti, smrti, bolesti, nesrećnih slučajeva, nesrećnih okolnosti, nesrećnih mesta, saobraćajnih i avionskih nesreća, povreda i lomova, katastrofa, smaka sveta, propasti, poplava, požara, zemljotresa ili brodoloma

Ako se plašite svega, ovo je knjiga za vas!

Uz nju ćete se plašiti još više i sve će vam izgledati još strašnije. Uz nju vaši strahovi neće prestati i nestati, ali ćete shvatiti kako su oni nastali i steći ćete dovoljno hrabrosti da živite s njima.

Ova knjiga nije za vas koji mislite da se ne plašite ničega, vi niste spremni za nju.

Kada se prvi put uplašite, ovo će biti knjiga i za vas!

ISBN: 9788680426532

Broj strana: 170

Pismo: Latinica

Povez: meki

Format: 138 X 200 mm

Ilustracije: Dragana Nikolić

Vanja Nikolić

Vanja Nikolić rođena je 30.04.1983. u Novom Sadu. Završila je studije Komparativne književnosti na kojima se puno čitalo, a malo pisalo. Kako je nakon završenih studija i dalje želela da piše, upisala je i završila i studije Dramaturije.

Objavljene drame Connection, Slovensko gledalište Glej

Nacionalna klasa, Dadov.

Predstave izvedene po njenom tekstu i dramatizaciji: Ivica i Marica, Zrenjanin. Prugasti mačak i gospojica Lasta, Radović, Biti, UK Parobrod, Tri lica ogledala, UK Parobrod, Gozba, Bitef teatar i dr. Radila kao dramaturg na brojnim predstavama, pisala pozorišne kritike, tekstove za portale, biltene i magazine.

Trenutno radi kao dramaturg i kopirajter, kreira knjige, piše i uživa u spajanju stvarnog i virtuelnog sveta

  • Slažemo se da se ne slažemo, Vanja Nikolić i Jebe mi se

Uz ovaj naslov kupljeno je

Od istog autora

Iz istog žanra