Pušta da uđem

Pred nama su uzbudljive i, pre svega, iskrene pripovetke jedne od najpoznatijih modernih mađarskih spisateljica Judit Sanislo. Knjiga „Pušta da uđem” Judit Sanislo od danas u knjižarama i na sajtu izdavačke kuće Arete!detaljnije

Kreativna Evropa
Odlomak 550,00440,00 RSD
ušteda: 110,00 RSD (-20%)
Cene su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

Zaronite duboko u surovi i emotivni svet glavne junakinje. Saživite se sa njenim strahovima i otkrijte kako je to živeti u sopstvenoj prošlosti!

Poznata mađarska spisateljica Judit Sanislo, bez zadrške, povešće vas u svoj emotivno dezintegrisani svet i pozvati vas da u njemu pronađete deo sebe!

Zbirka priča Pušta da uđem provešće nas kroz svakodnevne strahove glavne junakinje u kojima će se mnogi čitaoci pronaći. Ove priče govore o jednom malom čoveku, zarobljenom u krugu svojih sopstvenih trauma. Čoveku koji živi od prošlosti nesposobnom da prihvati budućnost bez tereta koji je na njega stavila porodica, partnerski odnosi i društvo uopšte.

Napisane prohodnim ali ipak eksperimentalnim stilom bivše blogerke ove pripovetke izazivaju vas na intuitivno čitanje puno empatije i emocije. Sve ono što nismo želeli sebi da priznamo o našim svakodnevnim problemima i našim preispitivanjima biće stavljeno na test. Jer Judit na maestralan način i bez velike zadrške, na pomalo surov način progovara o ženi koja još uvek nije pronašla svoje mesto u svetu koji je okružuje.

Mađarska spisateljica donosi pravo osveženje na domaću literarnu scenu i otvara nam nove literarne tendencije evropske književnosti.

ISBN: 9788680426341

Broj strana: 93

Pismo: Latinica

Povez: meki

Format: 138 X 200 mm

Prevod: Marija Cindori Šinković

Ilustracije: Jana Vuković

Judit Sanislo

Judit Sanislo (1977) jedna je od najpoznatijih savremenih mađarskih spisateljica, dobitnica mnogobrojnih prestižnih nagrada kao što su nagrada Đerđi Petri 2015. godine i Pal Bekeš 2017. godine.

 • Ispovedati se: to nije prijava poreza

  NIN, oktobar 2020.
  Milica Vujičić

  Izdavačka kuća Arete objavila je delo „Pušta da uđem" mađarske književnice Judit Sanislo, u prevodu Marije Cindori Šinković.
  Is
  detaljnije

 • LEKSIKON AUTORA

  NE TAKO ZANIMLJIVE OSNOVE

  Ime i prezime: Judit Sanislo

  Mesto rođenja: Miskolc, Mađarska

  Mesto boravka: Budimpešta, Mađarska

  Nacionalnost: mađarska

  Objavljene knjige: Pušta da uđem

  ILI-ILI

  Poezija ili proza: proza sa elementima poe
  detaljnije

Uz ovaj naslov kupljeno je

Od istog autora

Iz istog žanra