Smrt – poslednje utočište / E – knjiga

Hilari Mantel jedna je od najpoznatijih savremenih engleskih književnica. „Smrt – poslednje utočište” monumentalan je istorijski roman o Francuskoj revoluciji, obogaćen pismima i drugim zapisima iz tog vremena.detaljnije

Kreativna Evropa
1.375,001.150,00 RSD
ušteda: 225,00 RSD (-16%)
Cene su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

Dvostruka je dobitnica nagrade Buker, što je čini prvom ženom kojoj je dva puta dodeljena ova prestižna nagrada. Mantel piše dnevnike, kratke priče i romane. Ovaj monumentalni roman, vešto ispripovedan kroz nekoliko narativnih prizmi, na domaću književnu scenu uvodi jedno od najbitnijih dela Hilari Mantel osvetljavajući jednu epohu na inovativan i dinamičan način.

Više ljudi treba da ukapira da je Hilari Mantel jedan od najboljih engleskih pisaca.

– Zejdi Smit

Nemoguće je baviti se bilo čime drugim dok ste u svetu Hilari Mantel. – Lusi Koldvel, Indipendent Mantel piše tako preciznim i brilijantnim stilom da on, sam po sebi, deluje kao čin preživljavanja, ako ne i iskupljenja.

– Džoan Akosela, Njujorker

Nemoguće je baviti se bilo čime drugim dok ste u svetu Hilari Mantel. – Lusi Koldvel, Indipendent
 

Broj strana: 832

Pismo: Latinica

Povez: meki

Prevod: Slobodanka Glišić

Ilustracije: Jana Vuković

Hilari Mantel

Hilari Mantel jedna je od najpoznatijih savremenih engleskih književnica. Dvostruka je dobitnica nagrade Buker, što je čini prvom ženom kojoj je dva puta dodeljena ova prestižna nagrada. Mantel piše dnevnike, kratke priče i romane. Smrt – poslednje utočište monumentalan je istorijski roman o Francuskoj revoluciji, obogaćen pismima i drugim zapisima iz tog vremena.

Od istog autora