Druženje sa izdavačem

Dragi autori, Članovi izavačke kuće ARETÉ imaju to zadovoljstvo da pozovu zainteresovane autore na druženje u klubu Polet 19.04.2017. godine u 19 h.

Autori će imati priliku da se upoznaju sa članovima izdavačke kuće ARETÉ (urednicima, prevodiocima, dizajnerima) i da sa njima podele svoja iskustva u pisanju ali i da ponesu deo svoga rukopisa i predstave ga članovima redakcije.

Druženje sa izdavačem članovima izdavačke kuće ARETÉ pružiće uvid u stvaralaštvo autora zainteresovanih za obajvljivanje svog rukopisa u okviru ARETÉ konkursa za rukopis godine a autorima će pružiti priliku da uživo porazgovaraju o svom rukopisu.

Druženje sa izdavačem predstavlja prvi krug ARETÉ konkursa za knjigu godine. Nakon ovog druženja članovi redakcije će pozvati autore za čija su dela zainteresovani te će ih pročitati u celosti.

Ukoliko želite da budete deo Druženja sa izdavačem možete poslati svoju prijavu koja se sastoji od kraće biografije i prvih dvadeset stranica rukopisa o kojem želite da razgovarate na: redakcija@arete.rs

Prijave šaljite do 18. 04. 2017

ARETÉ se raduje druženju i novim poznanstvima! #druženjesaizdavačem