Moćni paket 1

„Budi moćna ” ženski vodič za oslobođenje od anksioznosti, brige i stresa majndfulnesom i prihvatanjem. „Budi moćna” je knjiga koja poziva sve žene da otkriju moć koja već leži u njima i da je iskoriste da žive najbolji mogući život. Dr Džil A. Stodard unela je u nju svoje psihoterapeutsko iskustvo, ali i mnogo ličnih priča, kako svojih tako i svojih pacijentkinja.detaljnije

1.820,001.390,00 RSD
ušteda: 430,00 RSD (-24%)
Cene su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

Knjiga je obogaćena mnogobrojnim vežbama koje vam na praktičan način pokazuju kako da se oslobodite od anksioznosti, brige i stresa pomoću terapije prihvatanjem i posvećenošću.

 

„Ako želite knjigu koja se čita kao da je autorka s vama u sobi, koja zrači toplinom, saosećanjem i humorom dok se bavi složenostima anksioznosti, onda je knjiga Budi moćna za vas. Džil Stodard nudi mnogo praktičnih ideja koje nam pružaju nadu i olakšanje usred veoma napaćenog sveta. Budi moćna prikazuje jednostavne ali moćne načine da identifikujemo šta nam je najvažnije, i iskustvene vežbe prihvatanja i majndfulnesa da nam pomognu da izbacimo anksioznost s vozačkog sedišta. Budi moćna je osnažujuća, neposredna i neophodna knjiga za žene svih uzrasta.”

- Šeri Tarel, klinički psiholog i vlasnica Life in Balance Therapy u Torontu u Kanadi; vanredna profesorka na Odeljenju za psihijatriju Univerziteta u Torontu; licencirani ACT trener Udruženja za kontekstualne bihejvioralne nauke (ACBS); i koautorka knjige ACT for Adolescents

Pismo: Latinica

Povez: Mek

Format: 14 X 20 cm

Godina izdanja: 2024

Dr Džil A. Stodard

Dr Džil A. Stodard je osnivačica i predsednica Centra za upravljanje stresom i anksioznošću, klinike za ambulantno lečenje u San Dijegu u Kaliforniji. Specijalnost su joj terapija prihvatanjem i posvećenošću (AKT) i kognitivno-bihejvioralna terapija (KBT) za anksioznost i srodne probleme.

Stodard je stekla doktorat iz kliničke psihologije na Univerzitetu Boston 2007. godine. Koautorka je knjige The Big Book of ACT Metaphors.

Živi u San Dijegu sa suprugom, dvoje dece i dva francuska buldoga.

  • Vežba samoprihvatanja (odlomak iz knjige „BUDI MOĆNA”)

    Jedan od najčešćih problema svih ljudi, a naročito žena, je kako prihvatiti sebe, sa svim vrlinama i manama.
    Klinička psihologinja i autorka knjige
    detaljnije

Uz ovaj naslov kupljeno je

Iz istog žanra