Sniženo

Lov na veliku ribu

Dejvid Linč

700.00 RSD

Tridesettrogodišnje praktikovanje programa transcedentalne meditacije bilo je ključno u mom filmskom i slikarskom stvaralaštvu kao i u ostalim oblastima mog života. Za mene je to bio način da ronim dublje u potrazi za velikom ribom. U ovoj knjizi želim da neka od svojih iskustava podelim s vama.

Dejvid Linč

U ovom međunarodnom bestseleru, filmski režiser Dejvid Linč opisuje svoje lične metode stvaranja i rada sa idejama, kao i velike kreativne prednosti koje je doživeo iz prakse meditacije.

Tokom protekle četiri decenije, Dejvid Linč je stvorio neke od najpoznatijih i najčešće prikazivanih ekranizovanih dela našeg vremena. Ova prepoznatljiva umetnost pisac-režiser nosi kritičko priznanje i kulturno potomstvo. Ipak, Linč otkriva malo sebe kao i ideje koje stoje iza njegovog rada. U ovoj knjizi pruža retki uvid u svoje metode kao umetnik i svoj lični stil rada.

Šifra proizvoda: 9788680426280 Kategorije: , ,
Opis

 „Lov na veliku ribu“ pruža nepregledan uvid u Linčove metode, jer nudi i skup praktičnih ideja koje govore o metodama ličnog ispunjavanja, povećavanja kreativnosti i veće harmonije sa okruženjem.

Lov n veliku ribu dolazi kao otkriće mnogim fanovima koji su želeli da bolje razumeju Linčovu duboku ličnu viziju. Podjednako je intrigantno svakome ko se bavi pitanjima kao što su: „Odakle dolaze ideje?” i „Kako mogu da negujem kreativnost?”

Ja tražim posebnu vrstu ribe, onu koja se može pretočiti u film. Tamo dole plivaju svakojake vrste riba. Ribe za posao, ribe za sport… ribe za sve.

Dejvid Linč

Dodatne informacije
autor

Dejvid Linč

broj-strana

183

isbn

978868042680

prevod

Sava Bulajić