Sniženo

Posebna akcija!

1,000.00 RSD

Najpovoljnija ponuda na Arete sajtu!

Svete jeresi, Lisa Makinerni – Dobitnik Bejlisove ženske nagrade za najbolji roman i nagrade „Dezmond Eliot” za debitantski roman.

Potraga za crvenom đavolicom, Vinko Moderndorfer – Priča koja će vas iznova uveriti da ništa nije kao što izgleda.

Koliko si moja?  Andrej E. Skubic – Priča o ljubavi i priča o imovini; priča o pojedincu koji mora da se suoči s gubitkom onoga i onih za koga i za koje je mislio da ih ima.

Šifra proizvoda: 151515151515151 Kategorija:
Opis

Svete jeresi
Rajan Kjuzak odrastao je brže od mnogih – hoće to kad si najstariji od šestoro dece, kad ti je mama umrla, a ćale ti je alkoholičar.
Problem je u ljudima koji ga okružuju. Vođa bande koristi mu ćaleta kao „čistača”. Komšinica tvrdi da samo želi da pomogne, ali možda želi nešto više od toga. Prostitutka traži čoveka za kojeg nikad nije pretpostavljala da će joj nedostajati sve dok jedne noći nije nestao bez traga…
Na Rajanovoj strani je samo njegova devojka Karin. Ako to uprska, sasvim je sam.

„Spektakularan debi… Grub i nežan, gotičan i liričan roman od kog se vrti u glavi, steže želudac dok pripoveda o naciji koja se raspada.”
Dejli telegraf

Potraga za crvenom đavolicom
Roman o razilaženjima, o osveti, o bolu i kraju kao neizbežnoj i neprevaziđenoj sudbini svake ljubavne veze. Neverovatno iskrena i tragična priča o izgubljenoj ljubavi, nabijena emocijama i erotikom – piščeva je potraga za samim sobom (i) kroz vezu sa ženom. Vinko je skeptičan i ciničan, a njegova ironična perspektiva romana razbija stereotipe!

Koliko si moja?
Kao u scenariju koji piše protagonista, i u romanu se iscrta „apsurdna tragična priča u kojoj tip, usred zapletenih istorijski zahtevnih okolnosti, zapravo najebe slučajno.” Pošto to niko ne želi da mu prizna, o časti i dobrom imenu na kraju će odlučivati sud. Očajna opklada. Ali možemo da navijamo.