13 pravila mentalno jakih roditelja

1,300.00 RSD

Nakon „13 pravila mentalno jakih ljudi” i „13 pravila mentalno jakih žena”, još jedna knjiga poznate autorke i psihoterapeutkinje Ejmi Morin stala je u red najtraženijih i najčitanijih Arete naslova!

Knjiga „13 pravila mentalno jakih roditelja” usredsređuje se na roditelje, učeći ih kako da odgajaju mentalno snažnu i izdržljivu decu sigurnu u sebe i kako da im osposobe mozak za život pun sreće, značenja i uspeha.

Dok druge knjige govore roditeljima šta treba da rade, Ejmi Morin uči roditelje šta „ne treba raditi“. Ovo je, kako ona kaže, podjednako važno u razvoju mentalno snažne dece.

Da li današnjoj deci nedostaje fleksibilnost i mentalna snaga koja im je potrebna da se nose sa životnim izazovima u sve komplikovanijem i zastrašujućem svetu?
Mnogi odrasli brinu da deca danas nisu dovoljno spremna da dostignu svoj najveći potencijal, jer žive u sigurnim prostorima i okružena su raznim upozorenjima i ograničenjima kako bi bila
„zaštićena”.
Ejmi Morin je u knjizi identifikovala osobine mentalno jakih ljudi i na taj način roditeljima, nastavnicima i drugim vaspitačima dala alat koji će im pomoći da postanu mentori mentalne snage.

 

Iskoristite specijalnu Arete ponudu i poručite paket od tri knjige Ejmi Morin za samo 2800 dinara + ptt.

„13 pravila mentalno jakih ljudi”
„13 pravila mentalno jakih žena”
„13 pravila mentalno jakih roditelja”

Kupi sada Pročitajte još