Čitajte Arete knjige i pišite o njima, a Arete će vas nagraditi.

Čitajte Arete knjige i pišite o njima, a Arete će vas nagraditi.

Postoje tri načina da saznate za novi naslov. Prvi, pročitate prikaz ili kritiku u novinama. Drugi, vidite reklamu ili objavu na nekoj od društvenih mreža. Treći, neko vam knjigu preporuči. Najčešće je kombinacija sva tri način da knjiga postane popularna, voljena i čitana. Ali koji je vama najdraži i u koji imate najviše poverenja? Ja verujem u preporuku, posebno ako verujem osobi koja mi knjigu preporučuje, ako znam ko je, kakva je, šta voli i šta ne voli. Uostalom, kako su se knjige postajale popularne kad nije bilo Instagrama i Facebooka da ih reklamira, pa upravo na taj način.

Svaki čitalac stvara svoju priču oko naslova i svaki daje novo značenje knjizi. Vodeći se time, rešili smo da čujemo i nagradimo Arete čitaoce.

Napišite utiske, preporuku, dnevnik čitanja o svom omiljenom Arete naslovu i na poklon ćete dobiti novi Arete naslov po izboru. Imajte u vidu da će ono što napišete da bude objavljeno u okviru Arete bloga i da će imati za cilj da pozove nove čitaoce da otkrije naslov koji vi toliko volite.

Čitajte i pišite do 15.08. i svoje tekstove šaljite na ninagugleta@arete.rs, a nakon toga ćemo da odaberemo najbolje napisan tekst (možda i više njih) na osnovu originalnosti, jasnoće i ideje koju prenosi. Ne postoji ograničenje po pitanju dužine ili forme.

Ako se pitate kako bi taj tekst mogao da izgleda, pročitajte tekst o Svetim jeresima.