Miha Mazini

miha slika

Miha Mazini

Miha Mazini je slovenački pisac, novinar, scenarista, reditelj i stručnjak za kompjutere. Rođen je 3. juna 1961. godine u Jasenicama. Završio je postdiplomske studije, odsek scenario, na Univerzitetu u Šefildu u Engleskoj, a doktorirao u Ljubljani sa temom Antropologija svakodnevnog života. Radi kao predavač na mnogobrojnim akademijama u svetu.

 

Autor je pet kratkih filmova i brojnih scenarija, snimio je dva celovečernja filma i dobitnik je mnogobrojnih nagrada među kojima je i američka nagrada Pushcart. Član je evropske filmske akademije. Autor je dvadeset osam knjiga koje su prevedene na devet jezika.

Sniženo

Zvezde zovu

Miha Macini

484.00 RSD

Vešto napisano i napeto štivo vodi nas kroz uzbudljivu i zabavnu avanturu. Nalećemo na zamke virtuelne stvarnosti i istina o junacima romana, koji su na prvi pogled sve drugo osim onoga što zapravo jesu u stvarnosti, otkriva se pred nama sloj po sloj. Usput se susrećemo s gomilom referenci o pop-kulturi i opsesijama savremenog potrošačkog društva, takođe i sa utiscima koji donose slutnju drugačijeg vremena.

Šifra proizvoda: 9788680426334 Kategorije: , , Oznake: , ,
Opis

Vešto napisano i napeto štivo vodi nas kroz uzbudljivu i zabavnu avanturu. Nalećemo na zamke virtuelne stvarnosti i istina o junacima romana. Na prvi pogled sve drugo osim onoga što zapravo jesu u stvarnosti, otkriva se pred nama sloj po sloj.

Usput se susrećemo s gomilom referenci o pop-kulturi i opsesijama savremenog potrošačkog društva, takođe i sa utiscima koji donose slutnju drugačijeg vremena.

Kaja misli da je odlična pevačica i zato se prijavi na takmičenje talenata, uprkos tome što je prijatelji i njen virtuelni dečko ubeđuju da greši. Pokušavaju da je poštede sramote, a Kaju svejedno vuče da zapeva pred publikom. Da li su u pravu oni ili ona?

Dodatne informacije
autor

Miha Macini

broj-strana

150

isbn

9788680426334

povez

meki

prevod

Nina Gugleta