Izdavačka kuća Arete sa zadovoljstvom vas poziva na mnogobrojne događaje koje smo pripremili za ovogodišnji Beogradski Sajam knjiga kako bi čitaoce ali i medije upoznali sa našim autorima iz zemlje i inostranstva.

Ponedeljak 22.10

11h-12h

sala Vasko Popa

Promocija romana U senci Petlovog brda višestruko nagrađivanog autora Osvaldsa Zebrisa, dobitnika EUPL nagrade za književnost. U razgovoru učestvuju autor romana Osvalds Zebris i Irina Vujičić a razgovor moderira Ana Marija Grbić.

Utorak 23.10

19h-20h

štand Aretea

Druženje sa autorom i potpisivanje romana! Na štandu izdavačke kuće Arete imaćete prilike da popričate sa autorom romana U senci Petlovog brda u neobaveznom razgovoru.

Četvrtak 25.10

11h-12h

sala Borislav Pekić

Promocija knjige Pušta da uđem jedne od najaktuelnijih mađarskih spisateljica Judit Sanislo. U razgovoru učestvuju autorka Judit Sanislo i Marija Cindori Šinković a razgovor moderira Ana Marija Grbić.

Petak 26.10

18h-19h

štand Aretea

Druženje sa autorom i potpisivanje romana! Na štandu izdavačke kuće Arete imaćete prilike da popričate sa autorom romana Od, Vladimirom Vukomanovićem Rastegorcem, pobednikom na Areteovom konkursu za knjigu godine.

Petak 26.10

19h-20h

štand Aretea

Druženje sa autorom i potpisivanje knjige! Na štandu izdavačke kuće Arete imaćete prilike da popričate sa autorkom knjige Pušta da uđem u neobaveznom razgovoru.

Nadamo se da ćete svojim prisustvom ulepšati naše promocije i druženja!

Vidimo se na Sajmu knjiga!

 

 

Pin It on Pinterest